• Techster AB (map)
  • 17 Rålambsvägen
  • Stockholms län, 112 59
  • Sweden

Att artificiell intelligens (AI) påverkar IT-avdelningen är en obestridlig realitet. Som en katalysator för optimering och övervakning har AI potential att avsevärt förbättra den operativa effektiviteten inom IT-avdelningen. Den första delen av denna omvandling handlar om att utnyttja AI för att effektivisera och automatisera processer och därigenom frigöra resurser och öka produktiviteten.

I takt med att AI-projekt integreras i allt större utsträckning kommer IT-avdelningen att behöva uppfylla allt fler nya krav. Dessa nya behov kommer att kräva en förändring av IT-avdelningens traditionella roll och förändra inte bara det tekniska landskapet, utan även de strategiska och affärsmässiga aspekterna av avdelningens funktion.

Frågan vi måste ta itu med är hur vi ska hantera denna omvandling på ett sätt som är operativt hållbart. Denna interaktiva workshop kommer att ge insikter i hur IT-avdelningar kan anpassa sig och utvecklas, samtidigt som man säkerställer kontinuitet i tjänsterna och operativ stabilitet."

Datum: 13 Februari 2024

Tid: 08:30-10:00

Plats: DN-skrapan, Rålambsvägen 17 (våning 6)

Senast anmälan: 9 Februari 2024