Comment

Kemikalieskatt 1 Juli 2017


1 juli 2017 kommer det att införas en ny skatt på kemikalier i viss elektronik. Syftet är att minska förekomst, spridning och exponering av farliga flamskyddsmedel. Detta innebär att kemikalieskatt för viss elektronik kommer att tas ut. 
 
Kemikalieskatten är en punktskatt som beräknas på varornas vikt utan emballage, och uppgår till 120kr/kg med en maximal kostnad av 320kr/produkt för vissa elektronikvaror.


Har du frågor eller funderingar gällande Kemikalieskatt? Ring oss på Techster idag så hjälper vi gärna dig. Du kan även läsa mer på Skatteverkets hemsida.

MVH

True Techsters

Comment

Comment

Techster förstärker laget igen

Under hösten 2015 har Techster stärkt upp lagt ytterligare.
De senaste tillskotten är Annacari Fagerli, Birgitta Helin och Johan Gollert.

Annacari kommer senast från RG19 och har över 15 års erfarenhet av IT-branschen.
Hon har en roll som koordinator vilket hos Techster innebär innesälj- och projektledning.

Birgitta kommer också senast från RG19 och har över 20 års erfarenhet av IT-branschen.
Birgitta tillträdde som Techsters nya ekonomichef i november 2015.

Johan Gollert kommer senast från USA där han arbetat som KAM på Unifirst de senaste fem åren.
Johan och Peter Björk är gamla hockeypolare från Segeltorp och de känner varandra sedan barnsben. Johan kommer att arbeta som kundansvarig hos Techster

Tanken med alla Techsters rekryteringar är desamma, att stärka upp laget för att fortsätta leverera den absolut bästa kundservicen i branschen och ge alla medarbetare en rolig och utvecklande vardag.

Techster består nu av sju personer, Peter Björk (VD), Robert Kedzierski (kundansvarig), Johan Gollert (kundasnvarig), Emy Öhling (koordinator), Annacari Fagerli (Koordinator), Birgitta Helin (ekonomichef) samt undertecknad John Elison (specialistsäljare)

 

Comment

Comment

Techsters webbhandel är nu upp

Äntligen! Nytt år och nya möjligheter till enklare affärer.

Techsters webbhandel är uppe och utvärderas av våra kunder. Vill du också ha tillgång till webbhandeln? kontakta oss för mer information samt login. info@techster.se eller via din säljare.

Gott nytt år

Med vänliga hälsningar
True Techsters

Comment

Comment

Techster förstärker laget

Efter en hektisk höst så förstärker vi nu Techster ytterligare, vi välkomnar Emy Öhling som medlem i Techster-familjen. Emy kommer senast från 3,5 års studier i USA, där har hon kombinerat studier med golf tävlande. Emy kommer att arbeta som koordinator/projektledare. "Vi fick kontakt med Emy via en rekommendation och vi kände direkt att hon var helt rätt. Hennes bakrund är väldigt lik min egen" säger Peter Björk

Mer info kommer inom kort.

Mvh

True Techsters

Comment

Comment

Forbes om Veeams grundare

Vi på Techster älskar utmanare, därför kan vi kan varmt rekommendera denna intressanta artikelserie från Forbes Magazine. Den handlar om företagsledare som förändrar affärslandskapet ("true disruptors" enligt oss). Just denna artikel handlar specifikt om Veeams grundare Ratmir Timashev, Ratmir grundade även Aelita som köptes upp av Quest och som nu är Dell. High availability för det moderna datacentret har aldrig varit enklare eller bättre!

http://www.forbes.com/sites/brucerogers/2014/01/07/is-veeam-the-next-billion-virtualization-and-cloud-software-company/

Är ni nyfikna på att veta mer om Veeam eller Dell Software (tidigare Quest), hör av er för ett möte med oss på Techster. Vi är både Veeam och Dell partner.

Med vänlig hälsning, 

True Techsters

Comment

Comment

Intel lanserar nya processorer i E5-familjen

Intel lanserar nu Haswell-EP - E5-2600 v3 processorerna! Nytt är bland annat stöd för DDR4, Cache QoS samt i chipet integrerad information om virtuella maskiner (VMs) och deras status. I samband med denna lansering så följer  Dell och HP med nya server generationer, Dell Poweredge 13G respektive ProLiant G9. Det kommer att bli en intressant höst med mycket nytt, vi kommer garanterat fortsätta att få höra en hel del om SDDC (Software Defined Data Centers).

För er som vill veta mer om HPs G8 så rekommenderar vi, HP ProLiant Launch Gen 9 Tech Update Roadshow, läs mer och anmäl dig här.

För er som vill veta mer om Dell så kommer vi att hålla en lansering hos oss den 16/9 tillsammans med Dell, där går vi igenom nyheterna med Intel Haswell och Dell Poweredge 13G.
Ni hittar mer information om vårt Dell Poweredge 13 Gen event här.
 

Har ni inte möjlighet att delta på någon av dessa event så är ni välkomna att kontakta oss för att boka ett enskilt möte med både HP och Dell.

Comment

Comment

Välkommen till Techsters hemsida

Hej,

Välkommen till Techsters hemsida, vi är stolta att kunna presentera en sida som sticker ut från mängden. Vår hemsida symboliserar det som vi står för, kunden i fokus, nytänkande och engagemang. Vår målsättning med hemsidan är, användarvänlighet och enkel navigation. Innehållet skall vara lättillgängligt och aktuellt för dig som befintlig eller potentiell kund, samarbetspartner och medarbetare.

Vi har jobbat med modern grafisk design och ny struktur för enkel navigering, oavsett om du tittar in med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Har du feedback eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar

True Techsters / info@techster.se

Comment