VÅRT ERBJUDANDE

Techster är en komplett leverantör av IT-lösningar till både privata företag och offentlig sektor. Fokus i vårt erbjudande ligger på infrastruktur i datacentret. Med infrastruktur menar vi, server, datalagring, nätverk och säkerhet. Vi erbjuder lösningar från flera av de stora tillverkarna, så som Dell, Cisco, HP och IBM men även från nischleverantörer så som Pure Storage, Supermicro, Fortinet och Arbor Networks. Våra mjukvaruleverantörer är bland annat Microsoft, VM-Ware, Veeam och Citrix. 

Med vår långa erfarenhet så har vi även ett brett kontaktnät, vilket gör att vi kan hjälpa er med specialistkompetens inom de flesta IT-relaterade områdena. Oavsett om det handlar om expertis inom virtualisering, automatisering eller datacenter-arkitektur, så har vi rätt resurser för er.

Hybridmoln = automation och delade IT-resurser som motverkar shadow IT
När arbetssätten förändras inom IT-branschen, vill vi på Techster vara med och stötta våra kunder på bästa sätt. 
Kraven ökar på att göra mer med mindre samtidigt som ledtider skall reduceras, kvalité skall bibehållas och säkerheten skall öka.
Verksamheter som inte känner att de får gehör för sina behov från IT-avdelningen vänder sig till annat håll. 
Shadow-IT är en term som används när IT-avdelningen inte längre har koll på alla IT-system/leverantörer com verksamheten använder.
För att leverera uppfattat affärsvärde och motverka shadow-IT så måste IT-avdelningen transformeras och bryta med tidigare silo-tänk, protektionism och att använda enbart beprövade teknologier. IT-tjänsteleverantörer som verksamheten vänder sig till direkt (utan den egna IT-avdelningens vetande) har redan anammat de senaste teknologiska framstegen. 
Hos dessa leverantörer är automation och delade resurser redan vardag, de drar nytta av den samlade informationen genom analytics och big data.
Vi på Techster hjälper våra kunder att hitta rätt lösning i molndjungeln.

DevOps = utveckling och operations i symbios
Tekniker och utvecklare behöver arbeta tillsammans för att leverera det som verksamheten behöver och efterfrågar, det är här som DevOps kommer in i bilden. Att ha utveckling och operations nära sammanlänkade ger verksamheten oöverträffad snabbhet och kostnadseffektivitet. Med ett eget hybridmoln kan utvecklarna skapa nya applikationer ”on premise” som sedan enkelt kan flyttas till det publika molnet om så önskas. 
I vår paketerade lösning med Azure Pack så kan verksamheten själva beställa nya applikationer, virtuella servrar eller mer datalagring med några få knapptryckningar.

Analytics = utvinn kraften i Big Data
Genom partnerskap med IBM, HP Software och Splunk så kan vi garanterat hitta rätt analysverktyg för din verksamhet,
oavsett om det handlar om Operational Intelligence genom Splunk, extremt snabb databashantering med hjälp av HP Vertica, eller avancerad prediktiv analys med IBM Watson. Vi på Techster hjälper er hela vägen från idé till en implementerad lösning som färdig att leverera affärsnytta.

Har ni andra IT-relaterade frågor så är vi och våra partners mer än villiga att bistå med vår kompetens.

 

Våra lösningar, innovation och effektivitet

Vi hjälper våra kunder att bygga både privata och hybrida molnbaserade datacenter med automation, provision och virtualisering från Microsoft och VM-Ware. För er som sedan vill ta steget ut i det publika molnet är steget inte långt. Genom att bygga ert eget privata moln så blir ni effektivare och ni kan leverera snabbare mot er verksamhet. Ni kan helt enkelt lägga mer tid på utveckling och affärsnytta istället för underhåll.

Hos oss får ni ett fast pris på hela installationen, migreringen och även löpande support.

Kontakta oss för frågor eller för att boka in ett möte.


Partners

Techster är en komplett och oberoende leverantör, vi har ett flertal tillverkare i vårt sortiment. 
Våra partnerskap med nedanstående tillverkare, skapar möjligheter för våra kunder att dra nytta av den senaste teknologin i deras datacenter.