Comment

Framtiden för artificiell intelligens är nu

AI DellEMC

AI – Machine och Deep learning

 

Framtiden för artificiell intelligens är nu

Artificiell intelligens (AI) och dess stödjande datormodeller - Machine och deep learning - är decennier gamla tekniker som aldrig varit mer aktuellt. 
Varför är AI så populärt just nu? 

Orsaken är sannolikt en kombination av flera krafter. Först, industrin gör otroliga genombrott i AI, särskilt inom deep learning. För det andra

mainstreaming av högpresterande databehandling (HPC) gör avancerad databehandlingsström tillgänglig och prisvärd för ett mycket större utbud av företag.
För det tredje finns det en mycket mer tillgänglig data för bränsle AI - med mer som produceras varje sekund.

 

Denna perfekta kombination ger dig möjlighet att snabbt identifiera trender och mönster som annars skulle vara svårt och tidskrävande att upptäcka. 
Oavsett vilken din bransch du befinner dig i, AI, Machine och deep learning kan förändra allt. Oavsett om du är bara igång, eller om du har gjort AI, och machinelearning

eller deep learning under en tid kan Techster och Dell EMC hjälpa dig att dra nytta av de senaste tekniska framstegen.

 

Förflytta gränserna med AI, Machine and deep learning

Dell EMC ligger i framkant av AI, vilket gör morgondagens teknik tillgänglig redan i dag.

Techster och Dell EMC erbjuder en helt unik och omfattande portfölj av teknologier – bestående av lösningar till workstation, servrar, nätverk, lagring, programvara och tjänster –

för att skapa HPC och dataanalyslösningar som grundar sig på framgångsrik AI, Machine och deep learning implementeringar.

Dell EMC Ready Solutions för AI, innebär validerad hårdvara och programvara optimerad till att accelerera AI-initiativ, förkorta implementeringstiden från veckor till dagar.

IT-verksamheten förenklas också genom en enda konsol för att övervaka klusterens hälsa och konfiguration.

Snabbare, djupare AI insikter Dell EMC Ready Solutions för AI, Deep Learning med NVIDIA levererar aldrig tidigare skådad prestanda för deep learning i skala med ledande Dell EMC PowerEdge-servrar,

NVIDIA® GPUs, höghastighetsnätverk och Dell EMC Isilon all-flash-skala ut NAS-lagring.

Dell EMC Ready är konstruerad för att accelerera prestanda samtidigt som I / O-flaskhalsar elimineras.

Lösningar för AI ger snabb åtkomst till större dataset för att förbättra modellnoggrannheten, medan inferenser i skala kan driva verkningsfulla svar i realtid.

 

Bevisad AI-expertis med Techster och Dell EMC

 

För att öka den positiva kundupplevelsen omfattar Techster och Dell EMC prisbelönta tjänster med lösningar för AI.

Konsulttjänsterna till detta tillhandahåller expertrådgivning för att överbrygga klyftan mellan IT, datavetenskapare och branscherna.

Något som Techster tillsammans med Dell EMC tidigare bevis framgång inom.

 

Står du inför någon av dessa utmaningar?

"AI är för komplex."

Eftersom varje leverantör fokuserar på sin egen bit, med liten integration mellan hårdvara och mjukvara måste kunderna känna till servrar,

GPU, nätverk och lagring. Därifrån måste de välja ett operativsystem som är kompatibel med maskin- och djuplärningsbiblioteken och ramen för deras data

forskare använder. När allt är monterat kan felaktig integration och inställning leda till misslyckade jobb, inkompatibiliteter för programversion eller obalanserade

konfigurationer som resulterar i underutnyttjade resurser.

Varje datavetenskapare kan ha en unik kombination av ramar och bibliotek som de behöver för sitt arbete, gör det löpande underhållet av miljön är en komplex och tidskrävande uppgift.

Allt skräddarsyr Techster för just er organisation.

 

"Vi har inte kunnat dra full nytta av våra data och resultaten är för långsam."

Data växer i astronomisk takt, och det är omöjligt att manuellt dra full nytta av det för att skapa sin fördelar genom dagens teknik. Bättre teknik ger högre hastighet. Hastigheten för automatisk bild- och mönsterdetektering kan hjälpa till

ge snabbare insikter. Och med historiska dataset kan dina kunder snabbare få djupare insikter på att till exempel analysera ett köpbeteende.

 

"Vi har inte egen kompetens."

AI och relaterade data paradigmskiften dyker upp snabbt och många organisationer har inte haft tid att utveckla de färdigheter som krävs för att designa, distribuera och hantera

avancerade AI, maskin och djupt lärande arkitekturer. Detta är särskilt tydligt när kunderna utvecklas från AI-projekt till produktionsnivåer.

Här kommer återigen Techster och Dell EMC med sin relevans att skräddarsy lösningar för just ditt företag och maximera kraften i något som kan vara för stort för att hantera på egen hand.

För mer information kontakta oss genom nedan formulär eller via mail.
info@techster.se

 

Namn *
Namn
Telefonnummer
Telefonnummer

 

 

Comment

Comment

IT TRansformation - Dell PowerEdge 14G och Hyperkonvergerat

Dell 14G

IT-TRANSFORMATION

IT Transformation gör det möjligt för företag att omvandla digitalt genom att möjliggöra optimering av befintliga system och att generera värde tillbaka till verksamheten. För att göra det måste organisationer se till att modernisera sin infrastruktur, automatisera sina IT-processer och omvandla sina rutiner och driftsmodeller för att öka smidighet och säkerställa anpassning mellan företag och IT.

Eftersom vår övergång till en digital ekonomi fortsätter att accelerera, måste företagen överväga och överträffa sin konkurrens. Möjligheten att bygga och innovativa nya applikationer som ger rik inblick i ditt företag, din bransch och dina kunder gör att du kan fatta välgrundade beslut och snabbt fatta beslutsamma åtgärder. Detta är nyckeln till framgång för företag i den digitala tiden.

Utmaningen är att de flesta organisationer inte föddes i den digitala tidsåldern och de måste strida mot äldre system och operativa modeller som begränsar sin förmåga att omvandla. Organisationerna behöver därför minska kostnaderna för traditionell IT och flytta så mycket av sin budget och resurser som möjligt till nya initiativ för digital omvandling. Detta uppnås genom IT-transformation.

Organisationer måste omvandla och optimera IT genom att modernisera infrastrukturen, automatisera leverans och konsumtion av IT-tjänster och omvandla driftsmetoder de har på plats idag. De kan sedan börja omforma från traditionella IT-modeller till IT-as-a-Service (ITaaS) molnmodeller, byggda på flexibla plattformar som ger omvandlingsvärde till sin verksamhet.

Vad är IT-Transformation?

IT Transformation är ett initiativ för att påskynda den digitala leveransen av moderna IT-tjänster och applikationer som kan skilja på ett företag, dess produkter och verksamheter. För att förvandla IT måste organisationer följa en välplanerad strategi. Oavsett bransch och IT-mognad hos företaget, innehåller strategin tre kritiska steg:

 

  • Modernisering av kritisk IT-infrastruktur så att den är effektiv när det gäller driftskostnader och förvaltningskostnader
  • Automatisera IT-processer för att minska risken och påskynda tillhandahållandet och implementeringen av applikationer
  • Förvandla IT-processer och operationer för att anpassa IT-personal och roller så nära affären som dess kunder

Vad innebär IT-transformation för mitt företag?

Idag har de flesta IT-organisationer inte friheten att börja på nytt, eller ersätta alla befintliga system till förmån för moderna konvergerade och hyperkonvergerade system, All-Flash-baserad lagring och hybridmoln. Organisationer måste strida mot traditionella system som innehåller kritiska data, så att dessa system inte helt enkelt kan transformeras över natten. Det är där IT Transformation ger en klar väg att leverera IT-as-a-Service, vilket är kostnadseffektivt, smidigt och gör det möjligt för företaget att innovera.

Techster tillsammans med DellEMC kan hjälpa ert företag att ta nästa steg mot framtidens konkurrenskraftiga lösningar. Kontakta oss redan idag.

För mer information kontakta oss genom nedan formulär eller via mail.
info@techster.se

Name *
Name
Telefonnummer *
Telefonnummer

Comment

Comment

Kemikalieskatt 1 Juli 2017


1 juli 2017 kommer det att införas en ny skatt på kemikalier i viss elektronik. Syftet är att minska förekomst, spridning och exponering av farliga flamskyddsmedel. Detta innebär att kemikalieskatt för viss elektronik kommer att tas ut. 
 
Kemikalieskatten är en punktskatt som beräknas på varornas vikt utan emballage, och uppgår till 120kr/kg med en maximal kostnad av 320kr/produkt för vissa elektronikvaror.


Har du frågor eller funderingar gällande Kemikalieskatt? Ring oss på Techster idag så hjälper vi gärna dig. Du kan även läsa mer på Skatteverkets hemsida.

MVH

True Techsters

Comment

Comment

Forbes om Veeams grundare

Vi på Techster älskar utmanare, därför kan vi kan varmt rekommendera denna intressanta artikelserie från Forbes Magazine. Den handlar om företagsledare som förändrar affärslandskapet ("true disruptors" enligt oss). Just denna artikel handlar specifikt om Veeams grundare Ratmir Timashev, Ratmir grundade även Aelita som köptes upp av Quest och som nu är Dell. High availability för det moderna datacentret har aldrig varit enklare eller bättre!

http://www.forbes.com/sites/brucerogers/2014/01/07/is-veeam-the-next-billion-virtualization-and-cloud-software-company/

Är ni nyfikna på att veta mer om Veeam eller Dell Software (tidigare Quest), hör av er för ett möte med oss på Techster. Vi är både Veeam och Dell partner.

Med vänlig hälsning, 

True Techsters

Comment

Comment

Intel lanserar nya processorer i E5-familjen

Intel lanserar nu Haswell-EP - E5-2600 v3 processorerna! Nytt är bland annat stöd för DDR4, Cache QoS samt i chipet integrerad information om virtuella maskiner (VMs) och deras status. I samband med denna lansering så följer  Dell och HP med nya server generationer, Dell Poweredge 13G respektive ProLiant G9. Det kommer att bli en intressant höst med mycket nytt, vi kommer garanterat fortsätta att få höra en hel del om SDDC (Software Defined Data Centers).

För er som vill veta mer om HPs G8 så rekommenderar vi, HP ProLiant Launch Gen 9 Tech Update Roadshow, läs mer och anmäl dig här.

För er som vill veta mer om Dell så kommer vi att hålla en lansering hos oss den 16/9 tillsammans med Dell, där går vi igenom nyheterna med Intel Haswell och Dell Poweredge 13G.
Ni hittar mer information om vårt Dell Poweredge 13 Gen event här.
 

Har ni inte möjlighet att delta på någon av dessa event så är ni välkomna att kontakta oss för att boka ett enskilt möte med både HP och Dell.

Comment

Comment

Välkommen till Techsters hemsida

Hej,

Välkommen till Techsters hemsida, vi är stolta att kunna presentera en sida som sticker ut från mängden. Vår hemsida symboliserar det som vi står för, kunden i fokus, nytänkande och engagemang. Vår målsättning med hemsidan är, användarvänlighet och enkel navigation. Innehållet skall vara lättillgängligt och aktuellt för dig som befintlig eller potentiell kund, samarbetspartner och medarbetare.

Vi har jobbat med modern grafisk design och ny struktur för enkel navigering, oavsett om du tittar in med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Har du feedback eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar

True Techsters / info@techster.se

Comment