Comment

Intel lanserar nya processorer i E5-familjen

Intel lanserar nu Haswell-EP - E5-2600 v3 processorerna! Nytt är bland annat stöd för DDR4, Cache QoS samt i chipet integrerad information om virtuella maskiner (VMs) och deras status. I samband med denna lansering så följer  Dell och HP med nya server generationer, Dell Poweredge 13G respektive ProLiant G9. Det kommer att bli en intressant höst med mycket nytt, vi kommer garanterat fortsätta att få höra en hel del om SDDC (Software Defined Data Centers).

För er som vill veta mer om HPs G8 så rekommenderar vi, HP ProLiant Launch Gen 9 Tech Update Roadshow, läs mer och anmäl dig här.

För er som vill veta mer om Dell så kommer vi att hålla en lansering hos oss den 16/9 tillsammans med Dell, där går vi igenom nyheterna med Intel Haswell och Dell Poweredge 13G.
Ni hittar mer information om vårt Dell Poweredge 13 Gen event här.
 

Har ni inte möjlighet att delta på någon av dessa event så är ni välkomna att kontakta oss för att boka ett enskilt möte med både HP och Dell.

Comment

Comment

Välkommen till Techsters hemsida

Hej,

Välkommen till Techsters hemsida, vi är stolta att kunna presentera en sida som sticker ut från mängden. Vår hemsida symboliserar det som vi står för, kunden i fokus, nytänkande och engagemang. Vår målsättning med hemsidan är, användarvänlighet och enkel navigation. Innehållet skall vara lättillgängligt och aktuellt för dig som befintlig eller potentiell kund, samarbetspartner och medarbetare.

Vi har jobbat med modern grafisk design och ny struktur för enkel navigering, oavsett om du tittar in med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Har du feedback eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar

True Techsters / info@techster.se

Comment