Nu bjuder Techster i samarbete med EMC, HP, Dell och Pure Storage in till årets flash-igaste event.

Den 18:e mars får Ni chansen att träffa oss och de absolut främsta leverantörerna inom flashbaserad datalagring. Flash är inte längre bara förunnat de med extra djup plånbok eller enorma krav, Flash är här för att leverera högsta prestanda till alla!

Under en och samma eftermiddag presenterar EMC, HP, Dell och Pure Storage sina flashbaserade lagringslösningar. Ni får under paneldebatten möjlighet att ställa frågor direkt till fyra av marknadsledarna inom nästa generations datalagring. Efteråt ges chansen att mingla och umgås med andra kunder, samt följa upp med ytterligare frågor till respektive tillverkare.

Vår förhoppning är att ni genom detta event kan bilda er en uppfattning om hur snabbare datalagring hjälper er att öka affärsnyttan, minska er klimatpåverkan och öka tillförlitligheten i datacentret. 

Att den roterande hårddisken snart spelat ut sin roll som en del av Tier 1 i datacentret, är ingen välhållen hemlighet längre. Vem av dessa tillverkare är det då som har rätt flashlagring för er?

Agenda:
14:00 Introduktion av Techster (John Elison, Moderator)

14:10 EMC, XtremIO (Johan Odell, SR Technology Consultant)
14:40 HP, 3PAR (Stephan Andersson, Produktchef )
15:10 Pure Storage, (Johnny Dahlberg SE)
15:40 Dell, (Mathias Rönnbäck SE)
16:10 Paneldebatt (Q&A's / Frågor och Svar)
16:30 Lättare tilltugg, dryck och mingel

 

Adress: 
7A Konferens (map)
Norrtullsgatan 6, 2tr (T-Odenplan)
11329 Stockholm
Sweden

HP.png
purestorage_horiz_stack_rgb-w.png

Anmälan till eventet gör Ni nedan

Förnamn och efternamn